Opinia Timisoarei

Aparitie surpriza la Timisoara! Victor Ponta: Daciana mi-a spus ca, in sfarsit, Banatul e fruntea! FOTO

TIMISOARA. Fostul lider al social-democratilor Victor Ponta a venit la Timisoara sa felicite echipa PSD Timis pentru rezultatul obtinut in capitala Banatului si in judet.

CITESTE SI: Noii parlamentari din Timis, anuntati de partide!  

Victor Ponta, insotit de Eugen Dogariu, castigator al unui mandat de senator PSD, a venit la sediul Consiliului Judetean Timis pentru a-i strange mana lui Sorin Grideanu, presedintele PSD Timis, de care il leaga o mai veche prietenie. Tot acolo s-a intalnit si cu Ion Mocioalca, de la Caras Severin, proaspat castigator al unui nou mandat in parlament.

Am venit sa ii felicit pe colegii mei si sunt foarte mandru de ei. Si Daciana mi-a spus ca, in sfarsit, Banatul e fruntea si la PSD„, a spus Victor Ponta la iesirea din biroul presedintelui CJT.

Victor Ponta a facut si un spirit de gluma. El s-a intalnit la venire, pe Aeroportul Timisoara, cu liderul PNL Nicolae Robu care pleca spre Bucuresti cu aceeasi cursa pentru sedinta de analiza a rezultatului dezastruos din alegerile parlamentare.

CITESTE SI: Nicolae Robu isi cere singur DEMISIA, dupa alegerile parlamentare! Rezultatele sunt DEZASTRUOASE! 

Am vazut ca a plecat dl Robu si am venit eu, am zis ca sa ramaneti cu un lider regional, balcanic„, a glumit Victor Ponta, la plecarea din biroul liderului PSD Timis, in care nu a zabovit decat cateva minute.

Exit mobile version