Opinia Timisoarei

Aparitie neobisnuita pe un lac din Timis. Oamenii s-au speriat si au dat alarma la Timisoara. Foto

TIMISOARA. Fenomen straniu pe un lac din Timis. Localnicii s-au speriat si au anuntat autoritatile.

CITESTE SI: Ca sardelele. Tanar ‘indesat’ intr-un troleibuz din Timisoara. Aglomeratia din mijloacele de transport, in imagini surprinse intr-o statie. Video 

Mii de scoici moarte zac pe malurile Lacului Surduc, aflat la aproximativ 80 de kilometri de Timisoara, in estul judetului.

Acestea au fost observate in weekend si azi-dimineata. Majoritatea au cochiliile deschise si au intrat in putrefactie. Oamenii nu-si pot da seama ce s-a putut intampla, asa ca au dat alarma.

Angajatii de la Apele Banat au descins in zona.

Am fost informati inca din cursul diminetii despre acest fenomen. Specialistii de la Administratia Bazinala de Apa Banat au plecat spre Surduc si vor lua probe atat din apa, cat si din scoicile aparute la mal. In urma testelor de laborator, ne vom da seama despre ce este vorba„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Titu Bojin, directorul Administratiei Bazinale de Apa Banat.

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro caruia ii multumim.

UPDATE: Reprezentantii Administratiei de Apa Banat au facut analize si au stabilit ca nu este vorba de un fenomen ingrijorator si ca scoicile deja moarte sau cochiliile goale au fost aduse la mal in urma scaderii si cresterii nivelului apei din Lacul Surduc.

Exit mobile version