Opinia Timisoarei

Apare un sens giratoriu pe soseaua Timisoara – Sannicolau Mare

TIMISOARA. Un sens giratoriu va fi construit la intersectia Drumului National 6 cu Drumul Judetean care duce spre Tomnatic.

CITESTE SI: Noaptea care a pus Timisoara pe harta luminata a Europei. Vestea care a uimit un continent intreg 

Aici, odata cu construirea centrului de Legume-Fructe, traficul va fi mult mai intens, astfel ca reprezentantii Consiliului Judetean Timis fac deja demersuri pentru reabilitarea drumului de acces in comuna.

„Este un proiect care s-a semnat de curand, pentru partea de proiectare si executie. Este vorba despre Drumul judetean de Tomnatic pana la DN 6, care prevede si realizarea unui sens giratoriu pe amplasamentul drumului national. Valoarea proiectului este de 7.900.000 lei, tronsonul ce va fi reabilitat are o lungime de 4 kilometri. Acest proiect este realizat si in ideea dezvoltarii zonei respective, pentru ca la Tomnatic se va realiza Centrul de Legume – Fructe, dar si tinand cont ca avem foarte multe situatii semnalate privind accesul de pe DJ pe DN. In cadrul acestui proiect am luat decizia de a realiza acest sens giratoriu, pentru a facilita accesul si a preintampina accidentele”, a spus Calin Dobra, presedintele Consiliului Judetean Timis.

Termenul de realizare a proiectarii pentru acest obiectiv este de 45 de zile, iar cel de executie este de 6 luni. Asfel, potrivit reprezentantilor CJT, cel mai probabil in primavara anului viitor.

Exit mobile version