Opinia Timisoarei

Apa oprita si presiune scazuta la robinete in mai multe localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim

TIMIS. Aquatim continua interventiile la reteaua de distributie si lasa fara apa timisenii din mai multe localitati. In alte zone din Timis apa nu va fi oprita, insa presiunea apei va fi scazuta.

CITESTE SI: In sfarsit, Colterm a depus prima contestatie in instanta la amenda de 21 de milioane de euro pentru ca nu a cumparat la timp certificatele de poluare. Asta nu scuteste compania de plata

Joi, 15 iulie, intre orele 9-15, in localitatea Ciacova se va intrerupe furnizarea apei pentru lucrari de spalare si igienizare a retelei de distributie.

Tot joi, intre orele 9-14, in localitatea Sacalaz se va intrerupe furnizarea apei pentru remedierea unei avarii la conducta de distributie de pe strada IV, nr. 353.

Aquatim continua interventiile de igienizare a retelei de distrubutie si in Padureni, acolo unde, tot joi, va fi oprita furnizarea apei intre orele 9 si 15.

Vineri, 16 iulie, intre orele 8-12, in localitatile Jabar, Ohaba-Forgaci si Sacosu Turcesc se vor efectua spalari ale retelelor de distributie. Pe durata lucrarilor presiunea apei va fi scazuta.

Tot vineri, dar intre orele 9-15, se va intrerupe furnizarea apei in Remetea Mica intre numerele 10-42, pentru spalarea si igienizarea retelei de distributie. Pe tronsonul unde se executa lucrari apa va fi tulbure, iar in restul localitatii este posibil sa fie presiune scazuta.

Echipele Aquatim vor merge vineri, intre orele 9-13, si la Jimbolia, unde se va intrerupe furnizarea apei pentru reparatia unei vane Dn 250.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Exit mobile version