Opinia Timisoarei

Anuntati-ma daca cineva din Primaria Timisoara va cere spaga! Apelul lui Nicolae Robu catre timisoreni. Tu stii vreun caz?

TIMISOARA. Apel al primarului Nicolae Robu catre timisoreni. Edilul sef le cere sa-i aduca la cunostinta daca au dat sau le-a fost ceruta spaga de catre angajatii municipalitatii.

CITESTE SI: Vestea proasta de la pasajul Jiul. Cum se va circula in prima zi de scoala la Timisoara 

Daca cineva stie persoane din Primaria Timisoara care cer sau primesc mita, care nu-si fac datoria tocmai ca sa ajunga sa primeasca ceva, sau orice alte nemultumiri au, rog acele persoane sa imi faca mie cunoscute toate aceste lucruri negative concret, ca sa pot lua masuri. Eu sper sa nu existe, dar daca exista, sper sa fiu ajutat sa fac curatenie. Atunci daca sunt unii care cad in pacat, ca lacomia e la baza acestor fapte deplorabile, atunci trebuie sa fiu ajutat sa fac ordine, fiind informat„, a spus primarul Nicolae Robu.

Edilul sef al Timisoarei sustine ca deocamdata nu a fost sesizat in legatura cu vreun angajat ca ar fi cerut sau a incasat spaga, dar ca in privinta activitatii subalternilor au mai fost plangeri.

CITESTE SI: Ofer pe loc 40.000 de euro pentru o vechitura. Afisele unui ‘colectionar’ german care au pus pe jar un oras din Banat 

Aflu ca sunt oameni nemultumiti, nu e vorba de coruptie aici, ci de modul in care o persoana de la Camera 12 ii trateaza, de exemplu. Pai sa spuna daca sunt nemultumiti, nu sa iasa din primarie comentand, sa le spuna cunoscutilor ca sunt nemultumiti de modul in care sunt tratati, ci sa depuna o plangere in scris sau macar sa spuna verbal. Nu putem sa luam masuri pe baza de zvonuri care circula in oras„, a precizat primarul Timisoarei Nicolae Robu.

Ramane de vazut daca vor exista timisoreni care sa mearga la edilul sef al orasului sa-i povesteasca asemenea situatii.

 

Exit mobile version