Opinia Timisoarei

Anunta toate necazurile din tramvaie, autobuze sau troleibuze la Timisoara, in timp ce circuli cu ele. Cand nu-ti pazesti buzunarele, intra pe telefon si cauta o aplicatie

TIMISOARA. Vremea sondajelor pe Facebook prin care primarul Nicolae Robu incearca sa afle cat de eficient sau ineficient este transportul in comun din Timisoara ar putea apune.

CITESTE SI: Descinderi la magazinele de pe Brancoveanu, din Timisoara. Ce au facut proprietarii cand s-au trezit cu pompierii la usa

Primaria Timisoara are acum in dotare o aplicatie, in fapt o pagina de internet pentru care a fost generat un cod QR, cu ajutorul careia timisorenii isi pot spune parerea despre transportul in comun pe mai multe linii. Aceasta a fost creata de un tanar care nu a pus-o gratuit la dispozitia municipalitatii si este una simplu de utilizat.


Pentru inceput cel care vrea sa isi spuna parerea despre mijloacele de transport in comun are de ales intre 22 de linii de tramvai, autobuz sau firobuz si 8 linii de expres. Odata ce a selectat linia pe care calatoreste, trebuie sa raspunda la 7 intrebari despre aglomeratie, intarzieri sau frecventa cu care circula autobuzele ori curatenia din mijlocul de transport.

CITESTE SI: Operatiune fulger la Timisoara. A fost decapitata una dintre cele mai puternice grupari de traficanti. Video 

A fost creata de asemenea o caseta de sugestii, iar in ultima casuta cel care raspunde trebuie sa isi treaca datele personale, pentru a oferi credibilitate celor sustinute.

Se intra intr-o aplicatie care acum cuprinde niste intrebari legate de transportul in comun, dar intrebarile se pun din mijloacele de transport in comun. In mijloacele de transport in comun se vor gasi aceste fise, care arata si adresa si contin qr code-ul si se acceseaza informatia si se raspunde. In timp noi vom schimba intrebarile, deocamdata sunt cateva. Intrati si le veti vedea. Eu ii multumesc tanarului care a creat aceasta aplicatie. Numele il vom spune cand o sa vrea si el. Vom avea consultari ale populatiei menite sa ne ajute sa aducem, imbunatatiri. V-am spus, anul 2018 va fi anul unui salt important in calitatea serviciilor publice de transport in comun ale Timisoarei„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Aplicatia se poate activa dupa o scanare a pliantelor puse in mijloacele de transport sau poate fi consultata AICI.

Ramane de vazut cati timisoreni vor raspunde intrebarilor si mai ales daca se va imbunatati ceva in sistemul de transport in comun din oras in urma informatiilor stranse astfel de reprezentantii Primariei Timisoara.

Exit mobile version