Noutati :

Anunt important de la RATT: niciun tramvai nu mai circula prin centrul Timisoarei. Din ce cauza?

13 august, 2015 - 11:10 AM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Se lucreaza din nou in Piata Libertatii si in Piata Sf. Gheorghe, asa ca reprezentantii RATT anunta ca niciun tramvai nu va mai circula prin zona in dupa-amiaza zilei de vineri, 14 august.

Liniile 1, 2, 4 si 5 vor fi deviate, iar liniile 6 si 10 vor fi suspendate incepand cu ora 14:00, pana la ora 24:00.

Potrivit RATT, tramvaiele de pe linia 1 vor merge de la Gara de Nord prin Piata Maria, Piata Balcescu, Banatim, Piata Traian, Piata Badea Cartan, Gara de Est si retur pe acelasi traseu. Cele de pe linia 2 vor merge din Dambovita prin Piata Maria, Piata Balcescu, Banatim, Piata Traian, Piata Badea Cartan, Gara de Est si retur pe acelasi traseu. Linia 4 va circula din Torontal pe la Catedrala Mitropolitana, prin Piata Maria, Piata Balcescu, Banatim, AEM si retur pe acelasi traseu, iar linia 5 va merge din Ronat pe la Catedrala, Piata Maria, Piata Balcescu, Banatim, Piata Traian, Piata Badea Cartan, Gara de Est si retur pe acelasi traseu.

Cu toate ca deviaza tramvaiele, RATT pune la dispozitia calatorilor doua autobuze, care vor merge din centru in zona Traian.

„Legatura dintre Piata Traian si zona centrala va fi asigurata cu doua autobuze care vor circula paralel cu liniile de tramvai pe traseul: Piata Regina Maria, Catedrala Mitropolitana, Hotel Continental, Prefectura, Piata Traian, Badea Cartan, Gara de Est, UMT, Modern, Printul Turcesc, Piata Traian, Prefectura, Hotel Continental, Primaria Timisoara, Piata Maria. Statiile sunt Regina Maria – langa Parcul Central, Catedrala – comuna cu 33, I.C. Bratianu – comuna cu linia 16, Prefectura – la Parcul Copiilor, sensul spre Traian, 3 August, Traian – comuna cu a tramvaielor, toate statiile de tramvai de pe traseu, Prefectura – comuna cu linia 22, Hotel Continental – comuna cu Expres 2”, sustine Silvia Oprea, specialist Relatii Publice RATT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...