Noutati :

Anunt al SN Aeroportul International Traian Vuia SA Timisoara privind achizitia de “Servicii de intretinere a terenurilor din zona de siguranta a aeroportului”

19 octombrie, 2012 - 02:21 PM
Autor: Anonim      
Categorie: HOME
0

Anunt privind achizitia de “Servicii de intretinere a terenurilor din zona de siguranta  a aeroportului”

Denumirea autoritatii contractante:
SN Aeroportul International Timisoara Traian Vuia SA
Adresa: Str. Aeroport, nr.2, Comuna Ghiroda, Jud. Timis

Perioada de derulare a contractului: 36 de luni de la emiterea ordinului de incepere
Sursa de finantare: surse proprii
Valoarea achizitiei: 2.655.000 lei / 36 luni
Categoria de activitati: 27, alte servicii – in conformitate cu Anexa nr. 2B, din OUG 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
Cod CPV: 77211300 – 5 – Servicii de defrisare (Rev.2)
Nu vor fi acceptate variante
Achizitia nu este divizata pe loturi

In prevederile OUG 34/2006,completata si modificata, HG 925 / 2006 pentru aprobarea normelor de aplicarea prevederilor referitoare la atribuirea contractelor de achizitie publica de servicii incluse in Anexa 2B, sunt sub incidenta art. 16, alin, 1 din OUG 34/2006, care prevede: ” În cazul în care autoritatea contractantă atribuie un contract ce are ca obiect prestarea de servicii din categoria celor incluse în anexa nr. 2B, atunci obligaţia de a aplica prezenta ordonanţă de urgenţă se impune numai pentru contracte a căror valoare este mai mare sau egală cu cea prevăzută la art. 57 alin. (2) şi se limitează la prevederile art. 35-38 şi art. 56 şi la aplicarea pe tot parcursul procedurii de atribuire a principiilor prevăzute la art. 2 alin. (2). “

Caietul de Sarcini, Formularele si modelul de contract de prestari servicii, acceptat de institutie, care cuprind informatii detaliate despre achizitie, data limita, locul si modul de depunere a ofertelor, garantii de participare, clauze, etc., le puteti obtine sunand la telefon 0256 386007, sau pe e- mail [email protected]  Persoana de contact Gheorghiu Mirela, Biroul Achizitii Publice.    (P)Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...