Opinia Timisoarei

Antrenorul lui Poli Timisoara, Dan Alexa, despre cum ajuta autoritatile echipa: Nica se tine de cuvant, Fritz doar a promis

TIMISOARA. Tehnicianul echipei Politehnica a vorbit pentru prima data de cand se afla la club si despre alte aspecte din viata echipei. In speta despre cum este ajutata formatia de catre autoritati, pentru ca se stie: fara ajutor din partea acestora, nu se pot face prea multe.

Alexa s-a intalnit dupa alegeri cu factorii de decizie, presedintele CJT Alin Nica si primarul Timisoarei Dominic Fritz. Baza de discutie a fost ajutorul pe care il poate primi echipa in lupta pentru promovare, dar si reintoarcerea „acasa”, pe Dan Paltinisanu.

Dupa declaratiile lui Alexa, doar unul din cei doi s-a alaturat clubului, in timp ce celalalt doar a promis, dar pana acum nu s-a implicat defel.

Am spus atunci, cand am revenit la Poli, ca e foarte greu sa ne atingem obiectivele fara sprijinul autoritatilor. Asa cum stim cu totii, echipa asta a fost vitregita de sprijinul lor de-a lungul anilor. Stiam ca e foarte important sa-i atragem langa noi, pentru ca e important ca Timisoara sa o aiba pe Poli in elita fotbalului romanesc iarasi. Sigur, discutia e sensibila, ma feresc sa dau un iz politic. Punctual, dupa alegeri, un om care ne-a ajutat foarte mult, ne-a chemat si ne-a rezolvat din probleme, este Alin Nica. Are tot respectul meu pentru asta. O mare victorie a noastra e revenirea pe Dan Paltinisanu, acasa, si asta nu se putea face fara sprijinul dansului”, a spus Alexa.

Tehnicianul a vorbit si despre primarul Dominic Fritz, care pana acum nu si-a aratat disponibilitatea de a ajuta fotbalul si sportul, in general, cu toate ca facuse promisiuni, conform lui Alexa.

In antiteza, si imi pare rau ca trebuie sa o spun, domnul primar Fritz doar a promis foarte multe, si chiar ma bucur ca pot sa vorbesc despre asta. Eu reprezint o comunitate foarte unita si foarte mare – Druckeria. Care e, de fapt, inima acestui club, care doreste foarte mult sa revada Poli in prima liga. Sper sa-si tina promisiunile, nu doar electorale. Din ce am vazut in perioada asta, nu a facut cam nimic pentru noi, momentan, ne-a promis ca ne ajuta, ca ne sprijina. Ca o va face mai mult decat domnul Robu. Vreau sa cred ca e ocupat cu problemele orasului”, a spus Dan Alexa.

In prezent, echipa alb-violeta efectueaza in fiecare saptamana cate doua-trei antrenamente pe stadionul Dan Paltinisanu, locatie unde Dan Alexa vrea sa-si vada jucatorii evoluand in mod constant la primavara.

Casa noastra e Dan Paltinisanu, echipa a jucat foarte multe meciuri pe Stiinta, foarte multi ani, suntem obisnuiti cu Stiinta… Din retur, probabil vom juca pe Dan Paltinisanu, pentru mine e un proiect de suflet. Locul lui Poli e pe Dan Paltinisanu, ma bucur ca ne putem antrena acolo”, a mai precizat Alexa.

CITESTE SI: Stadionul fara acoperis peste gazon si noua sala polivalenta de la Timisoara sa fie facute de un constructor strain cu multa experienta in astfel de structuri. Ultimele detalii discutate la Bucuresti 

Intrucat mai devreme de vara viitoare lucrarile la noul stadion nu vor incepe, cel mai probabil in retur Poli ar putea juca inca pe Dan Paltinisanu.

Exit mobile version