Opinia Timisoarei

Antrenorii de la Smartfit Studio Timisoara trag un semnal de alarma: Se incurajeaza, oficial, comportamente care subrezesc sanatatea

TIMISOARA. Cu toate ca salile de sport au fost deschise, cu respectarea unor reguli foarte stricte, intrarea in bazinele de inot este inca interzisa de autoritati.

Smartfit Studio, cel mai mare operator fitness din regiunea de vest a tarii, atrage atentia asupra dificultatilor cu care se confrunta salile de sport, probleme similare cu cele din industria ospitalitatii.

Operam sub jumatate din capacitate, iar bazinele sunt in continuare inchise desi nu exista argumente clare si convingatoare pentru aceasta restrictie. Suntem solidari cu industria HoReCa si tragem si noi un semnal de alarma cu privire la viitorul sumbru al centrelor de sport si sanatate. Campaniile publicitare ale Guvernului ne sperie clientii si se incurajeaza oficial comportamente care subrezesc sanatatea. Respectam toate normele de igiena si de distantare sociala dar credem ca este important sa se spuna raspicat ca sportul si alimentatia corecta pot contribui substantial la cresterea imunitatii populatiei” au spus reprezentantii Smartfit.

Timp de o ora, in semn de protest, membri ai comunitatii Smartfit, antrenori si clienti, au coborât in bazinul gol al centrului din zona Buziasului. Pregatiti de inot, acestia au cerut apa si au afisat pancarte cu mesaje pentru guvernanti: „Bazinele sunt sigure!”, „Vrem sa reluam activitatea!” sau „Copiii au nevoie de inot!”

Si la cel de-al doilea bazin Smartfit s-a desfasurat un protest similar, cu persoane pe marginea bazinului, deoarece autoritatile continua sa interzica accesul in apa.

Exit mobile version