Opinia Timisoarei

Angajati de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, depistati pozitiv cu COVID-19 dupa ce au primit prima doza de vaccin

TIMISOARA. Un medic, un asistent si o a treia persoana, angajata in randul personalului auxiliar la Spitalul de Boli Infectioase ”Victor Babes” din Timisoara, au fost depistati pozitiv cu COVID-19, dupa ce au primit prima doza de vaccin impotriva virusului SARS CoV-2. Managerul unitatii medicale, medicul Cristian Oancea, a declarat ca cei trei se aflau in cursul bolii cand au primit vaccinul, dar ca nu prezentau simptome.

CITESTE SI: Aproape 1.000 de medici, asistente si infirmiere s-au vaccinat in ultimele 24 de ore, la Timisoara si in judet 

Cei trei erau deja infectati cu Sars-Cov 2 inainte de a face vaccinul. Erau asimptomatici. Nu au prezentat niciun fel de simptome la triajul epidemiologic. Au fost vaccinati. Dupa cateva zile au inceput sa apara cateva dintre simptomele asociate Covid 19. Acum sunt stabili, mai au doar simptome minore. Repet, nu are nicio legatura cu administrarea vaccinului.”, a explicat medicul Cristian Oancea, managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara.

Pana acum, la Spitalul de Boli Infectioase ”Victor Babes” din Timisoara, 500 de persoane, din randul angajatilor, au primit prima doza de vaccin impotriva COVID-19.

Exit mobile version