Opinia Timisoarei

Andrei Zaharescu face primele declaratii despre despartirea de Andreea Berecleanu. Vezi ce spune despre relatia cu fosta sotie

Andrei Zaharescu si Andreea Berecleanu au decis sa se desparta dupa o casnicie de 15 ani. Prezentatorul TV, acum purtator de cuvant al Guvernului, recunoaste ca si-ar fi dorit ca relatia pe care o avea cu mama copiilor sai sa fie una cu happy end, insa intrucat asa a fost sa fie cei doi vor pastra o relatie civilizata.

Casnicia putea sa fie mai lunga, sa fie o poveste cu happy end. Dar multi ne dorim ca viata sa fie intr-un anume fel, insa nu-i asa ca viata are toate culorile?  Lucrurile frumoase sunt foarte multe, intr-o casnicie de 15 ani, e greu sa spun acum care a fost cel mai frumos. Copiii sunt foarte importanti. Imi vin in minte doua momente, nasterea Evei si a lui Petru„, a spus prezentatorul TV.

Relatia dintre mine si Andreea este una civilizata, e o relatie corecta. Avem doi copii si cred ca asta e cel mai important lucru. Comunicam foarte bine. E firesc sa comunicam. repet inca o data, copiii sunt lucrul cel mai important” a mai adaugat Zaharescu la Acasa TV.

Exit mobile version