Opinia Timisoarei

Ancheta in cazul tanarului batut cu bestialitate si calcat pe cap de agentii de paza de la Serbarile Timisoreana! Ce face Politia si cine e tanarul snopit in bataie?

UPDATE: Si batut si cu banii luati! Pustiul calcat pe cap de agentii de paza de la Serbarile Timisoreana a fost amendat. 2 bodyguarzi si-au dat demisia. Ce spun despre bataie?

_________________

UPDATE:  In urma cu putin timp, politistii timisoreni au reusit sa il identifice pe tanarul care a mancat bataie de la bodyguarzii angajati sa asigure ordinea la Serbarile Timisoreana.

Este vorba de un adolescent in varsta de numai 17 ani din localitatea timiseana Brestovat. Politistii vor sta de vorba cu el pentru a vedea daca va depune sau nu plangere impotriva agentilor care l-au snopit in bataie.

Tototdata, oamenii legii au stabilit si cine sunt agentii de paza protagonisti ai scenelor de o violenta extrema de la Timisoara.  Cu totii vor fi audiati de politistii de la Sectia 2, care incearca sa afle cum s-a putut ajunge la o asemenea situatie socanta, care a iscat indignare in randul opiniei publice.

Au fost identificati autorii, urmeaza sa fie audiati. A fost identificat si cel batut, este vorba de un tanar de 17 ani din localitatea Brestovat. Si acesta va fi audiat”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Morariu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Vom reveni cu amanunte!

____________________

TIMISOARA. Imaginile cutremuratoare infatisand scene de o violenta greu de inchipuit, petrecute in timpul concertului trupei Cargo din ultima zi a Serbarilor Timisoreana au intrat in atentia Politiei.

CITESTE SI: Tanar snopit in bataie si calcat pe cap de agentii de paza la Serbarile Timisoreana, in timpul concertului Cargo. VIDEO! IMAGINI SOCANTE!


Politistii Sectiei 2 Timisoara anunta ca s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente, in cazul scandalului iscat intre angajatii unei firme de securitate si un tanar, spectator la concertul sustinut pe stadionul Dan Paltinisanu.

Oamenii legii anunta ca se efectueaza cercetari pentru identificarea si tragerea la raspundere a vinovatilor. Pana in acest moment, nicio persoana dintre cele implicate in acest incident extrem nu a depus reclamatie la Politie.

Va reamintim, un tanar care devenise, pare-se, agresiv a fost batut cu cruzime de agentii de paza ai unei firme private care asigurau ordinea in zona scenei. Barbatul a fost lovit cu pumnii si cu picioarele si calcat pe cap la propriu de mai multi gardieni. Totul sub privirile ingrozite ale celorlalti spectatori.

Un cameraman al postului tv Europa Nova a surprins imagini din locul in care se petreceau violentele. Pe filmare se poate observa cum barbatul este pus la pamant si batut fara incetare, in vreme ce acesta incerca din rasputeri sa-si apere capul de ploaia de lovituri. Apoi, bodyguarzii il iau pe sus si il scot din zona scenei, continuand sa ii care pumni si picioare.

Consideram regretabile evenimentele petrecute si modul in care au degenerat incidentele in care au fost implicati angajatii firmei responsabile cu ordinea si care fusese subcontractata in acest scop. Ne exprimam regretul pentru cele intamplate si sustinem in acest sens demersurile de investigare a acestor incidente de catre organele competente, precum si luarea masurilor corespunzatoare‘, declara  reprezentantii firmei care a organizat evenimentul de la stadionul Dan Paltinisanu.

Exit mobile version