Opinia Timisoarei

Ancheta dupa ‘vaccinarea la chiuveta’. Politistii pe urmele celor care au eliberat certificate false de COVID pentru nevaccinati la Timisoara

TIMISOARA. Ia amploare fenomenul certificatelor false de COVID. Politistii au deschis o ancheta dupa ce la Spitalul Victor Babes din Timisoara au ajuns pacienti infectati, in stare grava, care au pretins ca sunt vaccinati, insa simptomele i-au dat de gol. Despre asta, opiniatimisoarei.ro a scris AICI.

CITESTE SI: Oameni cu certificate COVID false, ajunsi in stare grava la Spitalul Victor Babes din Timisoara

Desi cu forme severe de coronavirus, care nu apar in cazul vaccinatilor, pacientii au sustinut ca au fost imunizati, iar dupa un timp au recunoscut ca de fapt nu facusera nicio doza de ser.

Nu se stie deocamdata cum au obtinut certificate de vaccinare, insa este de notorietate metoda ‘vaccinului la chiuveta‘, care s-ar petrece mai ales in cabinete ale unor medici de familie care asigura si imunizare anti COVID.
Serul este aruncat la chiuveta, iar pacientul operat in sistemul de vaccinare ca fiind imunizat, desi inocularea nu a avut loc.

Politistii au inceput o ancheta si incearca sa afle cine se afla in spatele acestor certificate care atesta o actiune de vaccinare fictiva.

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public (Mass-Media), precum că persoane infectate cu virusul SARS COV2, internate într-o unitate spitalicească din municipiul Timișoara, ar deține certificate de vaccinare susceptibile a fi nereale, vă comunicăm faptul că, structurile specializate din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au demarat verificări în vederea clarificări tuturor aspectelor și luarea măsurilor legale care se impun.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals intelectual și zădărnicirea combaterii bolilor„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version