Opinia Timisoarei

Anca Alexia Todoni, de la CSM Timisoara, finalista la turneul de la Prokuplje. O alta romanca s-a impus in proba de dublu

TIMISOARA. Doua sportive din Romania au ajuns in finalele turneului de tenis W25 de la Prokuplje, din Serbia, Cristina Dinu castigand la dublu, in timp ce Anca Alexia Todoni a fost finalista la simplu.
Timisoreanca a jucat pentru a treia saptamana la rand in ultimul act, dupa ce castigase in Slovenia si la Bucuresti.

CITESTE SI: Spatii verzi in Dambovita, banci si iluminat modern in Complexul Studentesc, teren de sport in Ciarda Rosie. Lista finala a proiectelor votate de cetateni care primesc bani din bugetul participativ la Timisoara 

In intrecerea individuala, Anca Alexia Todoni a pierdut in finala in fata sportivei Martha Matoula (Grecia), cu scorul de 6-2, 7-6 (2). Pana la acea intalnire, Todoni nu a pierdut niciun set si are un bilant de 14-1 in ultimele 15 partide jucate.

Cristina Dinu a castigat proba de dublu alaturi de Valeriya Strakhova (Ucraina), cele doua invingandu-le in finala pe Polina Leykina (Rusia) / Julia Stamatova (Bulgaria), cu scorul de 4-6, 6-2, 10-8. Si in celelalte partide jucate, campioanele au castigat in urma unui match tie-break.

Alte doua jucatoare din tara noastra, Ilona Georgiana Ghioroaie si Andreea Prisacariu s-au oprit in turul al doilea. Turneul de la Prokuplje a avut loc in perioada 26 iunie – 2 iulie 2023.

Exit mobile version