Opinia Timisoarei

Americancele din Timisoara, mai bune ca cele din Ardeal

TIMISOARA. CS SCM Timisoara a invins joi seara pe Universitatea Cluj-Napoca cu scorul de 61-56 (18-13, 18-16, 16-16, 9-11). Banatencele au fost superioare vicecampioanei nationale, echipa care a luat argintul national in mare masura datorita lui Dragan Petricevic, un „banatean exceptional”.

CITESTE SI: ‘Am simtit cand mi-au furat portofelul’. Gasca de hoti de buzunare din Timisoara, capturata cu ajutorul calatorilor 

Ardelencele au condus o singura data, cu un singur punct in sfertul secund, restul partidei banatencele fiind superioare si obtinand o victorie meritata.

Timisorencele au avut procentaje bune din actiune (40% fata de 28%), avand 21 de cosuri de doua puncte fata de 13 ale adversarelor si 5-3 la trite. Elevele lui Mihai Coldea au fost superioare si la recuperari, 41-39, pase decisice, 14-9 si au avut mai putine posesii pierdute decat vicecampioana, 13-15.

CITESTE SI: Protest #rezist in fata sediului PSD din Timisoara. De ce au tacut oamenii pret de cateva minute 

De la CS SCM Timisoara s-au remarcat: Dlesha Arlene Lloyd cu 22 puncte (1×3), 6 recuperari si 4 pase decisive, Maegan Conwright cu 18 puncte (3×3), 3 recuperari si o pasa decisiva si Leeza Burdgess cu 16 puncte, 14 recuperari si 3 pase decisive. De partea cele mai bune marcatoare au fost Leslie Deann Vorpahl cu 13 puncte, 8 recuperari si o pasa decisiva, Theairra Brittani Taylor cu 12 puncte (1×3), 6 recuperari si doua pase decisive si Ioana Ghizila cu 9 puncte (1×3), 3 recuperari si o pasa decisiva.

Formatia de pe Bega urca provizoriu pe locul 4, cu 14 puncte dupa 4 victorii si 6 infrangeri. Clujencele inregistreaza al 7-lea esec in campionat, al 3-lea la rand.

In etapa viitoare CS SCM Timisoara are o misiune foarte grea la Satu Mare, in timp ce Universitatea va juca acasa cu FCC ICIM Arad.

Exit mobile version