Opinia Timisoarei

Amenzi dupa protestul anti carantina de la Timisoara. Oameni sanctionati ca au sfidat restrictiile in pandemie. Video

TIMISOARA. Protestul spontan de noaptea trecuta de la Timisoara, cand sute de oameni au manifestat impotriva carantinei si i-au cerut primarului Dominic Fritz demisia, s-a desfasurat fara incidente.

CITESTE SI: Protest la Timisoara fata de noile restrictii. Oameni, in mars, pana la casa primarului Dominic Fritz. Video 

Participantii, in marea lor majoritate, insa, nu au respectat restrictiile sanitare impuse de autoritati, n-au purtat masca si au iesit din case fara declaratii.

Jandarmii au legitimat 122 de timisoreni care urmeaza sa primeasca amenzi si, in continuare se fac verificari pentru identificarea altor persoane care au incalcat normele in vigoare, transmit reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Timis.

Va reamintim, noaptea trecuta, la Timisoara s-a desfasurat un protest spontan fata de restrictiile impuse de autoritati pentru limitarea raspandirii coronavirusului. Oamenii au marsaluit pe strazi si au mers pana la blocul in care locuieste primarul Dominic Fritz caruia i-au cerut demisia.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version