Opinia Timisoarei

Amenzi date de jandarmi la protestul anti carantina organizat la Timisoara. Foto si video

TIMISOARA. Au iesit sa protesteze in carantina, acum vor trebui sa suporte si consecintele.

CITESTE SI: Fara carantina! Libertate! Iesiti din casa, daca va pasa! Rusine sa va fie! Protest la Timisoara. Foto si video 

Zecile de oameni care s-au adunat sambata sa protesteze fata de restrictiile impuse de autoritati la Timisoara vor fi amendati de jandarmi.

Avand in vedere ca pe perioada de carantina, conform legii, este interzisa organizarea si desfasurarea adunarilor publice, jandarmii au anuntat ca urmeaza sa sactioneze atat organizatorii protestului, cat si pe participanti.

Cu totii au fost filmati si vor fi identificati pentru a fi trasi la raspundere.

Va reamintim, sambata dupa amiaza zeci de oameni s-au strans in centrul Timisoarei, in fata magazinului Materna, unde au scandal lozinci impotriva carantinei, a primarului Dominic Fritz si a Guvernului.

Acestia au plecat in mars pana la Catedrala Mitropolitana, unde au spus o rugaciune, dupa care s-au indreptat catre Primarie.

S-au oprit pentru cateva clipe in fata Filarmonicii unde au scandat Nu va fie frica, pandemia pica! Fritz, nu uita, Timisoara nu-i a ta! Fara carantina! La orele 17.20, protestatarii si-au continuat drumul spre Prefectura Timis.

De aici, protestatarii s-au intors in Piata Victoriei, iar dupa o oprire in zona Modex, unii au ajuns din nou in fata Catedralei.

Ulterior s-au imprastiat in zona centrala. In fata Catedralei Mitropolitane cativa au ars masti.

Exit mobile version