Opinia Timisoarei

Amenintare pentru locuitorii unui cartier din Timisoara! Au primit un termen de 5 zile! Ce ii asteapta daca nu il respecta?

TIMISOARA. Primarul Timisoarei nu se lasa si ameninta ca trimite buldozerele peste timisorenii care au garaje pe strada Orion, artera care a fost recent modernizata. Garajele ar fi trebuit demolate inainte de amenajari, insa proprietarii s-au opus.

Cu toate astea, primarul Nicolae Robu revine cu cererea de demolare si chiar trece la fapte. Reprezentantii primariei au trimis recent „o ultima notificare celor de pe strada Orion”.

„Le facem acum ultima notificare celor de pe strada Orion, inainte de a le demola prin executie silita. Vor avea termen 5 zile sa inceapa demolarea. Vorbim despre toti cei care nu au clauza de despagubire, cei cu despagubire sunt doar vreo 3, dar in total sunt 24 de garaje acolo”, a explicat Nicolae Robu.

In urma cu exact doua luni, reprezentantii Primariei au inaugurat recent asfaltata strada Orion din cartierul Soarelui, edilul-sef afirmand ca timisorenii din zona se simt acum „Ca-n Germania„.

Urmeaza demolari si pe strada Uranus, a anuntat conducerea primariei. „Demolam garaje pe masura ce avem nevoie de terenul pe care sunt. Le desfiintam atunci cand ajungem sa facem lucrari in zona, urmatoare actiune va fi pe strada Uranus”, a mai spus Robu.

CITESTE SI:

Vom avea un parc nou in cartierul Soarelui din Timisoara. Nicolae Robu a inaugurat strada Orion: ‘E ca-n Germania!’

Se intampla in Timisoara de 5 stele! Ce nebunie au putut sa faca soferii din cartierul lui Nicolae Robu?

Biciclistii din Timisoara, cascadori fara voie pe piste de biciclete care se opresc in ziduri. Primarul ii invata cum sa sara bordurile inalte!

Exit mobile version