Opinia Timisoarei

Amenda uriasa in Timis. Un tanar va trebui sa plateasca aproape 30.000 de lei

TIMISOARA. Doi tineri din Timis trebuie sa scoata din buzunare bani grei, dupa ce politia i-a luat la intrebari si i-a amendat.

CITESTE SI: Bataie de joc in plenul CJ Timis. Vicepresedintele Roxana Iliescu, care a lucrat la realizarea bugetului, a votat impotriva acestuia: A fost ordin de partid 

Primul, un barbat de 31 de ani, se plimba cu camionul plin cu lemne pe strazile din Lugoj, cand un echipaj al Politiei l-a oprit pentru un control de rutina.

Cand au verificat actele, oamenii legii au constatat ca avizul de insotire a marfii era expirat. Intreaga cantitate de lemn pe care o transporta, aproape 33 de metri cubi, a fost confiscata, iar soferul a fost amendat cu aproape 30.000 de lei.

Un alt sofer ce conducea o autoutilitara a fost si el tras pe dreapta, in zona localitatii Manastiur. Cand i-au cerut actele de provenienta a lemnelor pe care le transporta, soferul a dat din colt in colt si a recunoscut, intr-un final, ca nu are documente. Si acesta a fost amendat, cu 5.000 de lei, iar lemnele i-au fost confiscate.

CITESTE SI: Curg rauri de lacrimi intr-un oras din vestul tarii. Un tanar s-a stins fulgerator la doar 23 de ani 

 

Exit mobile version