Opinia Timisoarei

AMENDA noua la Primaria Timisoara! Pentru ce i-a aplicat sanctiune Garda de Mediu?

TIMISOARA. Primaria Timisoara a fost amendata de catre Garda de Mediu pentru ca, din cauza unei lucrari de reabilitare a unui bulevard, a fost afectat spatiul verde. In replica, edilul Nicolae Robu spune ca va contesta amenda.

Mai exact, Garda de Mediu a aplicat Primariei Timisoara o amenda in valoare de 2.500 de lei, deoarece in urma santierului de pe bulevardul Take Ionescu a fost decupata pe o portiune  zona verde aflata de-a lungul bulevardului, in momentul in care au fost montate bordurile.

Este o amenda in valoare de 2.500 lei ca s-a afectat spatiul verde cand s-au pus bordurile. Vom contesta. Ca sa se puna bordurile pe un suport s-a intrat cu cupa excavatorului si s-a decupat jumatate de metru in zona bordurilor si evident ca s-a afectat zona verde. Cei de la drumuri spun ca e zona de protectie a drumului, nu e spatiu verde. Oricum, se reface acest spatiu verde. Nu e nimic grav. Cei de la mediu stiu legislatia dupa care opereaza ei. Legislatia e proasta in Romania„, a mai spus Robu.

Primarul Timisoarei a mai spus ca va contesta amenda, in instanta.

In luna august b Take Ionescu a intrat in reabilitare. Au fost largite benzile de circulatie, au fost amenajate locuri de parcare pe ambele parti la unghi de 45 de grade, bordurile inlocuite, s-a asfaltat si s-a marcat soseaua. Lucrarile s-au facut din fonduri proprii, pe bugetul de intretinere si reparatii strazi.

Foto: Eye in the sky

Exit mobile version