Opinia Timisoarei

Amenda de 7.000 de lei pentru soferul care a scuipat un pieton, la Timisoara. Video

TIMISOARA. 7.000 de lei trebuie sa scoata din buzunare tanarul sofer care a fost filmat, miercuri, cum aproape loveste cu masina un barbat, pe o strada pietonala, apoi il scuipa in repetate randuri.

CITESTE SI: Pieton din Timisoara umplut de scuipat de un smecher cu Mercedes, care a fost aproape sa-l calce cu masina. Foto si video

Politistii au anuntat ca, dupa imaginile aparute pe Facebook, tanarul a fost identificat, iar politistii i-au dat doua amenzi.

Persoanele identificate au fost invitate la sediul Politiei Municipiului Timisoara, acestea prezentandu-se in cursul zilei de astazi (n. r. – Joi), iar in urma stabilirii cu exactitate a starii de fapt, politistii rutieri au aplicat tanarului de 28 de ani, din imagini, 2 sanctiuni contraventionale in valoare de 7000 de lei, pentru patrunderea cu autoturismul de pe partea carosabila pe trotuar, conform prevederilor OUG 43/97 privind regimul drumurilor si pentru proferarea de injurii si expresii jignitoare unui cetatean, conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Va reamintim, in cursul zilei de miercuri, scene revoltatoare au fost filmate in zona centrala a Timisoarei, unde un tanar a injurat si a scuipat un pieton care astepta sa traverseze strada pe zebra si peste care era sa dea cu masina, la intesectia strazilor Gheorghe Laza si Gheorghe Dima.

Tanarul de 28 a venit cu bolidul dinspre Clinicile Noi, a facut virajul la stanga pentru a se intoarce spre Piata Marasti, dupa care a vrut sa intre pe trotuarul din fata unei farmacii, trecand peste zebra. In acel moment, la trecerea de pietoni asteptau doua persoane. Soferul a trecut foarte aproape de un barbat, care i-a si reprosat manevra facuta.

Nervos ca i s-a atras atentia, soferul a coborat din masina si a inceput sa il injure si sa il scuipe pe barbatul care i-a atras atentia.

CITESTE SI:  Alerta la Timisoara, dupa o dezinsectie la Timisoara. Trei copii si parintii lor, intoxicati si dusi de urgenta la spital. Interventie CBRN

Exit mobile version