Opinia Timisoarei

Amenda de 5.000 de lei pentru un fast food din Timisoara, dupa ce mai multi clienti au fost prinsi fumand inauntru

TIMISOARA. Control fulger al politistilor locali, dupa ce au fost sesizati ca in interiorul unui fast food din Timisoara mai multi oameni fumeaza, desi acest lucru este interzis.

CITESTE SI: ‘Ai de ma-sa!’ Primul test cu tramvaiul pe noile linii de pe bulevardul Cetatii la Timisoara, un dezastru: Garnitura a ‘sters’ in mers un stalp ce sustine firele de contact pentru ca… spatiul e prea ingust. Foto

Marti seara, oamenii legii au facut verificari si au aflat ca patronul localului a permis tuturor clientilor sa fumeze in interior, iar pe mese erau si scrumiere.

La fața locului, polițistii locali au constatat ca administratorul societatii a permis fumatul in interiorul localului, pe mese se aflau scrumiere, iar in momentul controlului in locatie se aflau mai multe persoane care fumau. Astfel, ca urmare a acestui fapt, politistii locali au sanctionat societatea Ciocarlia SRL cu suma de 5000 de lei, conform Legii 15/2016 privind modificarea si completarea Legii 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun„, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Politistii locali atrag atentia ca, pentru astfel de situatii, localurile pot fi chiar inchise, in cazul in care abaterea se repeta.

 

Exit mobile version