Opinia Timisoarei

Amenda de 2000 de euro pentru nesimtitii care si-au aruncat salteaua ori canapeaua la colt de strada in Timisoara. Video

TIMISOARA. Tupeu sanctionat de politistii locali la Timisoara. Doi nesimtiti care si-au abandonat resturile la colt de strada au fost amendati cu cate 2000 de euro fiecare.

CITESTE SI: Dominic Fritz, iarasi bun de plata. A pierdut procesul cu sindicatul si angajatii care au cerut suspendarea concursului din ianuarie pentru 22 de posturi in Primaria Timisoara 

Un timisorean care si-a aruncat salteaua veche la un colt de strada din cartierul Elisabetin a fost surprins de camerele de supraveghere instalate in zona. Acesta a carat-o pana in dreptul unor containere pentru haine si a sprijinit-o de recipientele de metal asezate la intersectia strazilor Romulus cu Grofsoreanu.

Dupa ce s-a debarasat de saltea, nesimtitul si-a vazut linistit de drum.

Politistii locali l-au identificat dupa ce au vazut imaginile si i-au dat o amenda de 10.000 de lei, adica 2000 de euro.

Un alt timisorean a primit aceeasi sanctiune dupa ce a fost prins ca a lasat o canapea pe strada Preyer, in cartierul Iosefin.

 

Nu au fost singurele sanctiuni aplicate de oamenii legii, alte sase fiind date unor timisoreni care au abandonat la colt de strada deseuri din constructii in zonele Calea Aradului, Musicescu si Harniciei. Valoarea totala a amenzilor in ultimele 10 zile au ajuns la 26.000 de lei.

Cei care au aruncat deseuri sunt de asemenea obligati sa si curete locatia in care au abandonat gunoiul.

Timisorenii care vad oameni ce arunca gunoaie la marginea strazii pot sesiza Politia Locala pe adresa de e-mail contact@politialoctm.ro, sau la numerele de telefon 0256968 si 0256246112.

Exit mobile version