Opinia Timisoarei

Amenda 10.000 de lei si masina confiscata. Nesimtirea fara margini a unui tanar de 23 de ani din Timis

TIMIS. Un tanar a fost prins de un echipaj al politiei din Deta in timp descarca de zor deseuri dintr-o masina.

CITESTE SI: Ziua in care un banatean a zburat din Timis… in cartile de istorie. Traian Vuia se ridica pentru intaia oara de la pamant cu un aparat mai greu decat aerul

Barbatul in varsta de 23 de ani conducea o autoutilitara si a oprit pe marginea drumului ce leaga Ghiladul de Deta si a inceput sa descarce resturi de spuma poliuretanica.

In timp ce se arunca de zor bucatile de spuma, prin zona a trecut un echipaj al Politiei. Oamenii legii l-au amendat cu 10.000 de lei si i-au si confiscat masina.

Mai mult, in timpul cercetarilor agentii au descoperit si ca autovehicolul avea inspectia periodica expirata.

Politistii din cadrul Sectiei 8 Politie Rurala Deta, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu in zona de competenta, au depistat la kilometrul 3+400 de metri, intre orasul Deta si localitatea Ghilad din judetul Timis, un barbat in varsta de 23 de ani in timp ce arunca deseuri (spuma poliuretanica) dintr-o autoutilitara. In urma verificarilor efectuate in bazele de date, politistii au constatat ca autoutilitara avea inspectia tehnica periodica expirata din data de 02.03.2023, conducatorul auto fiind sanctionat contraventional cu suma de 1.305 lei, conform O.U.G. 195/2002R. Totodata, acesta a fost sanctionat contraventional conform O.U.G. 92/2021 privind regimul deseurilor, cu suma de 10.000 de lei, iar autoutilitara a fost indisponibilizata in vederea continuarii cercetarilor„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version