Opinia Timisoarei

Ambulanta rasturnata intr-o intersectie in Timisoara! Oameni raniti, trafic blocat! VIDEO!

TIMISOARA. Grav accident de circulatie in intersectia bulevardelor Livriu Rebreanu cu Martirilor. O ambulanta a fost implicata, iar doi oameni, printre care asistenta de pe ambulanta, au fost raniti si dusi la spital pentru ingrijiri medicale.

Salvarea, in care se aflau soferul si  asistenta, venea de pe Calea Martirilor si a intrat in intersectie cu semnalele acustice pornite. Aceasta se indrepta spre un caz medical. Dinspre Calea Sagului, pe bulevardul Liviu Rebreanu, la semafor, un Renault a intrat pe verde, insa nu a apucat sa vada ambulanta, deoarece, sustine soferul, avea un camion in partea stanga.

Cele doua masini, ambulanta si Renaultul s-au ciocnit in intersectie, iar ambulanta s-a rasturnat pe o parte. In cadere, aceasta a acrosat si un biciclist.

In urma accidentului asistenta din ambulanta si biciclistul au fost raniti usor si transportati la spital pentru ingrijiri medicale.

Politistii incearca acum sa afle cum s-a produs accidentul si au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Exit mobile version