Opinia Timisoarei

Ambulanta in misiune, implicata intr-un accident rutier, la Timisoara. Foto si video

TIMISOARA. O ambulanta aflata in misiune a fost implicata intr-un accident rutier la intersectia strazilor Gheorghe Lazar cu Circumvalatiunii, dupa ce soferul unei masini nu i-a acordat prioritate.

CITESTE SI: Avem caldura si apa calda in continuare, cel putin pana la jumatatea saptamanii viitoare. A fost semnat un nou act aditional 

Ambulanta se afla in misiune, cu semnalele luminoase si cele sonore in functiune si a trecut pe culoarea rosie a semaforului. Dupa ce a patruns in intersectie, una dintre masini nu i-a acordat prioritate si s-au izbit reciproc. Ambele, atat ambulanta, cat si masina au ricosat intr-un alt autoturism care se afla la semafor si la volanul caruia se afla o femeie.

In urma accidentului nu au rezultat victime, nimeni nu a fost ranit, insa sunt pagube materiale.

Totusi, politistii i-au testat cu aparatul etilotest pe cei trei soferi implicati in accident, iar femeia care se afla la semafor in momentul accidentului avea o alcoolemie de 0,17 la mie. Aceasta este considerata contraventie, astfel ca soferita a primit amenda si i-a fost suspendat permisul de conducere 30 de zile.

 

Exit mobile version