Opinia Timisoarei

Ambulanta implicata intr-un accident cu un BMW condus de un tanar de 18 ani, in intersectia Rebreanu cu Brancoveanu din Timisoara

TIMISOARA. O ambulanta a fost rasturnata in urma impactului cu un autoturism BMW, intr-un accident produs la intersectia bulevardelor Brancoveanu cu Rebreanu. Trei persoane au fost ranite. La fata locului au sosit politistii care au inceput cercetarile.

Ambulanta a fost rasturnata dupa ce s-a ciocnit cu un autoturism BMW. Soferul BMW-ului le-a spus politistilor ca a intrat pe culoarea verde a semaforului spre bd. Liviu Rebreanu si nu a auzit semnalele acustice ale ambulantei care venea pe linia tramvaiului 9.

In urma impactului, ambulanta s-a rasturnat intr-o parte, iar soferul, asistenta si un pacient, cu totii aflati in autospeciala, au fost raniti. Ei au fost preluati de o alta ambulanta si dusi la Spitalul Judetean din Timisoara, pentru ingrijiri medicale.

Soferul autoturismului BMW nu a suferit rani, el neavand nevoie de ingrijiri medicale. Este un tanar de 18 ani ce abia si-a luat permisul de conducere, in urma cu 2 luni.

Cei doi soferi au fost testati cu etilotestul si a rezultat ca niciunul dintre ei nu consumase bauturi alcoolice.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version