Opinia Timisoarei

‘Am crezut ca o sa mor in fiecare zi’. Marturisirea cutremuratoare a unui tanar nevaccinat, infectat cu COVID, ajuns in stare foarte grava la Terapie Intensiva la Timisoara. Video

TIMISOARA. Poate spune ca s-a nascut a doua oara. S-a aflat zile in sir in pericol de moarte, dar tratamentul a dat rezultate, iar acum, de pe un pat de spital, din Terapie Intensiva, isi povesteste momentele de cumpana prin care a trecut.

Vorbim de un tanar de 34 de ani ajuns in stare foarte grava la Spitalul Victor Babes din Timisoara. Nevaccinat, acesta s-a infectat cu COVID in vacanta petrecuta in Italia.

CITESTE SI: Creste rata de infectare cu COVID in Timisoara si in judet. Avem aproape 100 de pacienti cu coronavirus in spitalele din Timis

Mai multe zile si-a administrat singur un tratament cu vitamine, insa starea tanarului s-a inrautatit. Cand si-a dat seama ca nu mai poate respira, a venit la spital. A ajuns direct la Terapie Intensiva cu o afectare teribila a plamanilor. A fost aproape 3 saptamani intubat.

Gradul de afectare pulmonara era in acel moment de 80 la suta. A fost necesara intubarea lui pentru a-l putea salva„, precizeaza medicii de la Spitalul Victor Babes din Timisoara.

Tanarul spune ca nu s-a vaccinat pentru ca nu a crezut ca ar putea face vreodata o forma severa de COVID 19.

Fiecare decide pentru viata lui, dar am vazut acum, pe propria piele, ca e mai bine sa te vaccinezi, decat sa nu o faci si sa ai o forma atat de grava. E mai bine sa te vaccinezi decat sa iti pui viata in pericol”, marturiseste pacientul aflat inca pe patul din Sectia de Terapie Intensiva.

Datorita efortul colegilor de la ATI, a echipei condusa de dr. Mirela Porosnicu, care timp de 3 saptamani a luptat continuu, tanarul a fost salvat. Vor trebui sa treaca luni bune, insa, pana cand isi va reveni in totalitate„, transmit doctorii de la Spitalul Victor Babes din Timisoara.
Exit mobile version