Opinia Timisoarei

Alunecari de teren pe autostrada data in folosinta acum 3 ani in Timis! Soseaua de mare viteza intra in reparatii!

TIMISOARA. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale anunta ca se iau masuri impotriva constructorului Autostrazii Lugoj – Deva Lot 1, dupa constatarea mai multor probleme.

Dat in folosinta in decembrie 2013, pe acest tronson s-au inregistrat mai multe probleme.

Alunecarile de teren au apărut la taluze de debleu mai mari de 2 m pe autostrada A6, pe sectoare de autostrada in lungime totala de 1,1 km, din cauza infiltratiilor de apa ce apar pe zone unde sunt prezente lentile de material granular„, se arata intr-un comunicat al CNADNR.

Lucrarile de construire a Autostrazii Lugoj – Deva, Lot 1, adica 27 de kilometri, au inclus şi lucrari pe sectorul de autostradă A6 pe o portiune de 10 km. Acestea au fost executate de catre Antreprenorul General ASOCIEREA TIRRENA SCAVI S.p.A. – SOCIETA ITALIANA PER CONDOTE D’AQUA S.p.A. – COSSI CONSTRUZZIONI S.p.A., fiind receptionate cu Proces Verbal in 23.12.2013.

Potrivit celor de la Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale, in aceasta luna se va aviza proiectul de reparatii si vor fi stabilite si cheltuielile ce vor fi suportate de catre constructor, conform clauzelor, drumul fiind in garantie pana la sfarsitul anului 2017.

CITESTE SI: Ai mers pe autostrada Lugoj-Deva lot 1? Vezi cum arata dupa deschidere cea mai noua sosea de viteza din Banat! VIDEO

CITESTE SI: CNADR recunoaste problemele de pe Lotul 1 al Autostrazii Lugoj-Deva, proaspat deschis circulatiei

Intre timp, sunt semnalate probleme si pe Lotul 2 al Autostrazii Lugoj – Deva, aflat inca in lucru.

CITESTE SI: Pamantul o ia la vale pe Autostrada Lugoj – Deva Lot 2, constructorul a folosit argila in loc de piatra! Cine face acuzatiile?

Exit mobile version