Opinia Timisoarei

Altfel de terase la Timisoara! Ce surpriza uriasa li se pregateste timisorenilor?

TIMISOARA. Vesti bune pentru timisorenii care nu aveau loc sa treaca pe langa terasele din centrul orasului. Primarul Nicolae Robu a gandit o noua strategie pentru amplasarea acestora. Aceasta dupa ce mai multi trecatori s-au plans ca terasele aglomereaza prea mult Piata Victoriei.

Unii timisoreni chiar au scris pe Facebook ca vor sa-i propuna primarului Nicolae Robu sa nu mai dea autorizatii pentru ele. Edilul Timisoarei nu e de acord insa si anunta o surpriza pentru trecatori: terasele vor fi cu totul ALTFEL!

„Nu subscriu la aceasta propunere, sunt concepte depasite. Intr-o anumita perioada, prin parcuri aveai foarte multe restrictii, toate aceste lucruri sunt facute de noi oamenii ca sa ne bucuram de ele, nu sa le fotografiem, nu sa le filmam si sa ne uitam apoi la poze si la filme. Piata Victoriei este o piata care se preteaza de a avea terase, dar ele vor fi anul acesta altfel puse. Vom avea o noutate, nu pot sa dezvalui, dar terasele vor fi altfel si altfel plasate, sper sa fie apreciat. Amplasamentele vor fi cu totul altfel”, a promis primarul Timisoarei.

Edilul nu a vrut sub nicio forma sa dezvaluie cum vor fi amplasate terasele, insa ii asigura pe timisoreni ca vor avea parte de o mare surpriza.

Exit mobile version