Opinia Timisoarei

Alte doua tronsoane din Inelul IV de Centura a Timisoarei au fost finalizate in aceasta vara

TIMISOARA. Timisorenii pot evita aglomeratia din trafic intre Iosefin si Calea Lipovei. Primaria Timisoara a construit inca 2 portiuni de inel de circulatie care urmeaza sa se continue pana pe Calea Lugojului in maxim un an jumate.

Primaria Timisoara a inaugurat astazi cele doua tronsoane din Inelul IV. Este vorba despre portiunea dintre Calea Torontalului si Calea Aradului si Calea Aradului – Calea Lipovei, care se continua pana la Padurea Verde.

„La Padurea Verde este o problema, in sesnul ca trebuie sa strabatem padurea, iar in apropiere mai sunt si terenuri private. Speram sa rezolvam problema aceasta peste iarna, iar in maxim un an jumate sa putem finaliza tronsonul din Inelul IV de circulatie care va trece pe aici, pana la Colonia Radio”, a declarat Gheorghe Ciuhandu, primarul Timisoarei.

Prezent pe Inelul IV, in apropiere de Calea Torontalului, primarul Ciuhandu a fost abordat de o localnica din zona care s-a plans ca se circula cu viteza mare pe noua sosea si ca nu sunt nici limitari de viteza, nici bumpere, cu atat mai putin treceri de pietoni.

„Faceti o cerere la Primarie si vom discuta in Comisia de circulatie sa punem limita de viteza si sa trasam treceri de pietoni. Noi acum ne-am grabit sa facem soseaua, urmeaza sa facem si trotuare in zona. Nu am considerat ca trebuie puse limitatoare de viteza aici, noi punem asa ceva in preajma scolilor mai ales”, i-a raspuns primarul femeii.

In total, pana in acest moment peste 30% din inelul IV de circulatie este finalizat, conform primarului Gheorghe Ciuhandu.

De asemenea, au mai fost finalizate lucrari la drumuri pe strada Holdelor din Ion Ionescu de la Brad, iar pe strazile Campina si Armoniei au fost schimbate sensurile de circulatie.

Ciuhandu a mai promis totodata ca in luna noiembrie se vor finaliza si lucrarile la Calea Torontalului. El a adaugat ca anul viitor vor demara lucrari la drumuri pe strada Musicescu si pe strada Borzesti. De asemenea, se va reabilita strada Closca pe bani europeni.

Exit mobile version