Opinia Timisoarei

Alta vara, alta sarcina! Ce-au mai fost pusi sa pazeasca politistii locali din Timisoara, dupa ce au stat de straja la palmieri?

TIMISOARA. Misiune noua pentru politistii locali din Timisoara! Dupa ce au pazit palmierii de pe Bulevardul I.C. Bratianu, primarul Nicolae Robu i-a pus sa pazeasca si… jardinierele cu flori de pe Podul Michelangelo. Motivul? Vandalizarile.

Oamenii legii vor patrula prin zona doar pe timp de noapte, dupa ce doua jardiniere au fost luate de la locul lor si aruncate in Parcul Rozelor.

„In timpul noptii este paza, pentru ca, de indata ce le-am pus, s-au gasit niste indivizi. Va dati seama de ce nivel pot sa fie acesti oameni care au aruncat doua jardiniere cu flori. Pur si simplu le-au aruncat de la locul lor de pe acea balustrada pe treptele din Parcul Rozelor. In timpul noptii se patruleaza, cu atentie, in zona respectiva. Trebuie pazit si santierul, nu numai jardinierele. Avem din oras, din pacate, si indivizi certati si cu legea, si cu bunele maniere, si cu buna crestere, pana la urma. Asta e, noi trebuie sa mergem inainte, sa le facem fata si lor, pentru ca in astfel de situatii una din parti cedeaza. Nu avem voie sa cedam noi, in niciun caz”, a anuntat, marti, Nicolae Robu.

Va reamintim ca podul Michelangelo a fost redeschis circulatiei la mijlocul lunii iunie. Cateva zile mai tarziu, pe balustradele de pe acesta au fost puse si jardiniere cu fel de fel de flori.

CITESTE SI: FOTO-VIDEO! Unda verde pentru soferi in intersectia Michelangelo din Timisoara! Lucrarile la pasajul subteran continua

Exit mobile version