Noutati :

Alina-Stefania Gorghiu: Guvernul PNL respecta timisenii

2 noiembrie, 2020 - 11:06 AM
Autor: Redactie      
Categorie: POLITIC
0
Este nevoie de alegeri parlamentare pe 6 decembrie! Doar așa, românii pot avea siguranța că situația politică și administrativă a țării se așează pe traseul legitim, condiție esențială pentru properitate. Pentru Alina-Ștefania Gorghiu, cap de listă pentru Senat din partea PNL Timiș, alegerile parlamentare 2020 reprezintă cea mai mare șansă pentru România, dar și pentru Timiș, de a se rupe definitiv de modul retrograd de guvernare de tip PSD.
„Timișul se află deja pe harta de priorități a guvernăriii liberale. Este dovada incontenstabilă ca Guvernul Orban respectă timișenii”, afirmă Alina Gorghiu. „Numai de la declanșarea Crizei COVID-19, doar aici, în Timiș, 3.507.500 lei au fost plătiți pentru 1403 telesalariați, iar alți 242.522.846 lei au fost utilizați pentru efectuarea de plăți pentru șomaj tehnic. Tot în această perioadă grea, s-a decis redeschiderea apelului de proiecte „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19”. Iar Spitalul Județean Timișoara devine beneficiar eligibil pentru acest proiect cu fonduri europene de 62 milioane euro. Veștile bune pentru timișeni nu se rezumă doar la atât. Există proiectul autostrăzii Constanța – Gdansk, care include pe traseu și Timișoara. Acesta va fi completat cu un altul, „Via Carpathia”, care prevede și proiectul Timișoara – Calafat – Salonic. Putem vorbi de mari investiții și în domeniul feroviar: Timișoara – Arad și Timișoara – Caransebeș, 8 miliarde lei în total. Sunt proiecte care vor aduce beneficii mulți ani de aici înainte românilor, dar, în primul rând, timișenilor. Și mai sunt, din cele ignorate complet de PSD-iști. Înființarea Muzeului Național al Revoluției Anticomuniste din Decembrie 1989, aici, la Timișoara, sau alocarea de fonduri de la buget pentru proiecte demne de un Timiș European. Și mă refer la:
–  modernizarea Aeroportului Timișoara;
–  refacerea infrastructurii sportive a județului;
– Centura Timișoara.”
„Din 6 decembrie, putem avea o Românie de tip nou și un Timiș European. Singura verigă lipsă înainte de a avea angrenajul complet pentru a pleca pe acest drum este un Parlament legitim, care să exprime în mod real voința românilor. Iar echipa de candidați PNL Timiș pentru noul Parlament merită încrederea timișenilor. Împreună cu Ionuț Gaiță, Marilen Pirtea, Ben-Oni Ardelean, Cosmin Șandru, Claudiu Chira și cu Ciprian Bogdan vom ști să aducem calitatea vieții pentru oamenii de aici acolo unde trebuie: pe cea mai înaltă treaptă a podiumului”, transmite Alina Gorghiu timișenilor.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...