Opinia Timisoarei

Alina Gorghiu va candida pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare din partea judetului Timis

TIMISOARA. Senatorul de Timis, Alina Gorghiu va candida pe lista pentru alegerile europarlamentare din partea PNL Timis, primind in acest sens un vot de sustinere din partea Biroului Permanent al organizatiei judetene a partidului.

CITESTE SI: Ziua in care ar putea fi decisa soarta celui mai asteptat drum la Timisoara, Centura de Sud. Ultimul anunt al judecatorilor, dupa contestarea licitatiei 

Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu a fost cel care a anuntat ca senatorul Alina Gorghiu intentioneaza sa candideze la alegerile europarlamentare de anul viitor, pe lista PNL.

Biroul Permanent Judetean al PNL Timis considera potrivita candidatura Alinei Gorghiu si apreciind activitatea in calitatea de senator de Timis si a dat votul in unanimitate pentru sustinerea pe o pozitie cat mai buna pe lista. A fost prezenta foarte mult in judet, daca nu in tot judetul, intr-o foarte mare parte a sa si a organizat multe conferinte de presa in care si-a prezentat activitatea parlamentara. Avem incredere ca si din postura de europarlamentar isi va face datoria”, a declarat Nicolae Robu.

CITESTE SI: Nu intrati in panica, veti primi un mesaj de alerta pe telefon in Timisoara si in judet

Alina Gorghiu este in acest mandat senator de Timis din partea PNL. In trecut a coupat si functia de presedinte al PNL, la nivel national.

Alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc in luna mai 2019.

Exit mobile version