Alina Gorghiu: Pe 27 septembrie, hai la vot! Alegerea este usoara

Cu doar câteva zile înainte de data la care românii vor merge la urne pentru a alege administrațiile locale pentru următorii patru ani, Alina Gorghiu, senator PNL de Timiș, lansează un îndemn către electorat, susținând că „alegerea este ușoară”.

„Hai la vot! Duminică, #27septembrie!

Alegerea este ușoară! Pe de-o parte există oferta PNL, care implică dezvoltarea comunităților locale și investiții, de cealaltă parte este deja cunoscutul model PSD, bazat pe consum nesăbuit.

Dă votul și încrederea ta celor care știu cu adevărat ce trebuie făcut pentru a crește calitatea vieții la standarde europene. Către primarii și președinții de CJ ai PNL, care s-au evidențiat prin realizări, dar și către candidații liberali competenți și apreciați, capabili să transpună în localități succesul bunei guvernări de la București”, scrie Alina Gorghiu pe pagina sa de socializare.

În opinia senatorului PNL de Timiș, administrația liberală este un model de succes și singura soluție pentru dezvoltarea României.

„Ai văzut cum lucrează un guvern liberal sau cum arată alte localități cu administrație liberală. Modelul PNL de dezvoltare economică a României, bazat pe investiții masive, este singura cale care generează noi afaceri, noi locuri de muncă, noi resurse bugetare și bunăstare.

Sancționează PSD, un partid retrograd, care ani la rând a ignorat responsabilitatea, corectitudinea, transparența și munca.

Pe 27 septembrie, #hailavot!”, adaugă Alina Gorghiu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...