Opinia Timisoarei

Alina Gorghiu, la Timisoara, despre candidatul care se va bate cu Nicolae Robu pentru sefia PNL Timis: Ma bucur ca exista competitie

TIMISOARA. Opiniatimisoarei.ro v-a informat in premiera in urma cu cateva ore, ca a fost stabilit un contracandidat pentru Nicolae Robu in alegerile pentru conducerea filialei PNL Timis.

CITESTE SI: CONTRACANDIDAT pentru Nicolae Robu in PNL! Cine se va bate cu el pentru sefia filialei? 

Anuntul a fost comentat pe scurt la Timisoara astazi de catre senatorul de Timis al PNL Alina Gorghiu, cea care in urma cu o saptamana sustinea ca e greu ca cineva sa-l contracandideze pe primarul in functie al liberalilor.

Ma bucur ca exista competitie, a fost o perioada nu tocmai fasta pentru PNL Timis, dar competitia e benefica si naste echipe puternice. Nu am preferinte pentru persoane, dar voi avea o preferinta care sa coaguleze fortele in PNl Timis. La fel, la nivel national, cred ca amandoi candidatii sunt oameni de caracter, insa ma intereseaza spre deloc numele persoanei, ci ma intereseaza proiectul, ma intereseaza echipa. Eu cred in echipa, nu cred in om„, a declarat Alina Gorghiu, care a sustinut astazi o conferinta de presa la Timisoara, in absenta lui Nicolae Robu.

Va reamintim, in cursul serii de miercuri, mai multi primari ai PNL din Timis au decis, in cadrul unei sedinte, desemnarea lui Alin Nica, edilul din Dudestii Noi, drept contracandidat al lui Nicolae Robu in alegerile din cadrul filialei din 22 aprilie.

Exit mobile version