Opinia Timisoarei

Alina Gorghiu a votat la Lugoj: Am votat pentru un Banat dezvoltat. Mi-as dori 4 ani de liniște, de politica facuta cu bun simt si decenta

TIMIS. Alina Gorghiu, senator PNL de Timis si candidat pentru un nou mandat, a votat duminica, la sectia de la Scoala 1 din Lugoj. Aceasta a venit la urne alaturi de primarul Claudiu Buciu, care la randul sau si-a exprimat dreptul de vot.

Gorghiu a declarat ca a votat pentru un Banat dezvoltat.

Pentru mine este o responsabilitate enorma ca votez astazi in Lugoj pentru lista de parlamentare. Inseamna inceputul de colaborare pentru 4 ani cu viitorul legislativ, cu noua administratie a Lugojului, administratia judeteana Timis, presedinte si guvern. Am avut si o dimensiune negativa a votului, am votat impotriva celor care au mințit acum patru ani, impotriva celor care au constituit, dupa toate minciunile, o majoritate toxica in parlament si au urmarit o agenda personala si nu interesul romanilor. Am votat pentru proiectul de dezvoltare al Romaniei, pentru o majoritate sanatoasa la cap, pentru un proiect care sa duca Romania in randul tarilor civilizate. Am votat pentru un Banat dezvoltat. Mi-as dori patru ani de liniste, de politica facuta cu bun simt si decenta”, a declarat Alina Gorghiu la ieșirea de la urne.

Exit mobile version