Opinia Timisoarei

Alin Popoviciu: Visez la momentul cand voi fi pe acceasi scena cu Robu si vom striga ‘Victorie’!

TIMISOARA. Deputatul PDL de Timis, Alin Popoviciu i-a dat cateva sfaturi primarului Timisoarei, Nicolae Robu (PNL) si i-a transmis ca viseaza sa urce pe acceasi scena si sa strige impreuna „Victorie”.

Pedelistul Alin Popoviciu a spus ca dupa alegerile europarlamentare din luna mai va avea o discutie, fata in fata cu primarul Nicolae Robu despre viitorul politic si l-a sfatuit ca pana atunci sa rupa alianta cu PSD si pe plan local.

Dupa europarlamentare o sa am o discutie du domnul Robu. Visez la momentul in care o sa fim pe aceiasi scena si vom striga impreuna Victorie. Acum, vom vedea daca Victorie Poli sau altceva. Ii doresc sa-si duca la bun sfarsit mandatul, dar am semnale ca PSD ii va pune bete in roate. Daca domnul Robu e barbat, si am incredere ca e, va face ca domnul Antonescu si va rupe alianta cu PSD. Acum trebuie sa le ceara liberalilor din deconcentrate sa plece ca sa vada cine e cu el si cine e cu Tariceanu. Sa vina in Opozitie alaturi de noi si atunci va garantez ca Bojin pleaca in sase luni. Domnul Robu va avea de castigat pentru ca altfel o sa-l toace marunt PSD-ul”, a spus Popoviciu.

Alin Popoviciu este unul dintre cei mai inversunati critici ai primarului Nicolae Robu.

Exit mobile version