Opinia Timisoarei

Alin Nica: Terminalul cargo de la aeroportul Timisoara ramane blocat din cauza ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a găsit investitor pentru viitorul terminal cargo de la Aeroportul Internațional Timișoara, însă investiția s-a izbit de lipsa aprobării de la nivel central din cauza refuzul Ministerului Transporturilor de a transfera către CJ Timiș terenul necesar începerii lucrărilor, transmit reprezentantii PNL Timis.

Am purtat discuții avansate în luna martie cu un investitor important care și-a arătat disponibilitatea de a se implica foarte rapid în acest proiect. Din păcate, ministrul Grindeanu a reacționat extrem de violent spunând ceva despre cazul Belina, ceva ce doar el și prietenul lui Dragnea înțeleg. Diferența dintre mine și domnul Grindeanu este că eu gândesc proiecte în folosul cetățenilor și nu mă tem de parteneriatele public-private, pe care, ca un liberal adevărat, le consider foarte bune și eficiente. Domnul Grindeanu în schimb, a rămas la nivelul Belina. Ar fi bine să reușească să facă pasul înainte și să depășească etapa `Dragnea mă ține de mânuță`. Este inacceptabil ca investițiile importante pentru județul Timiș, precum terminalul cargo sau centura de sud a Timișoarei, să fie blocate de fricile și orgoliile mărunte ale PSD-istului Grindeanu. A spus că face terminalul, să-l facă atunci, căci toată lumea așteaptă„, a spus Alin Nica, președintele CJ Timiș.

În replică la găsirea investitorului de către liderul Consiliului Județean Timiș, Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, s-a grăbit să anunțe că ministerul pe care îl conduce va construi un terminal cargo în valoare de 23 milioane de euro pe Aeroportul Timișoara. Dincolo de declarația la presă, în ultimele luni nu s-a mai întâmplat nimic, iar Aeroportul a rămas fără investitor, doar cu promisiuni lipsite de acoperire din partea actualului ministru PSD, transmit reprezentantii PNL Timis. (P)

FOTO: Aeroportul Timisoara/Facebook

 

 

Exit mobile version