Opinia Timisoarei

Alin Nica: Azi, in CJSU Timis, a castigat solutia minimului efort pentru administratia Timisoarei: carantina municipiului si a zonei periurbane

TIMISOARA. Presedintele Consiliului Judetean Timis, Alin Nica, a declarat, dupa anuntul privind carantinarea Timisoarei, ca ”a castigat solutia minimului efort pentru administratia Timisoarei: carantina municipiului si a zonei periurbane” si a solicitat un plan din partea persoanelor responsabile.

CITESTE SI: Timisoara si comunele periurbane intra in carantina. Rata de infectare cu COVID-19 se apropie de 8 la mie. Decizia Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis 

Am propus o abordare inteligenta a gestionarii pandemiei Covid-19 insa azi, in CJSU Timis, a castigat solutia minimului efort pentru administratia Timisoarei: carantina municipiului si a zonei periurbane. Solicit primarului Timisoarei un plan coerent de masuri anti-covid-19, bazat pe indicatori si cifre, care sa completeze carantina formala, cu speranta ca sutele de mii de cetateni afectati vor avea parte si de altceva in afara de restrictii inmultite si inasprite.
In asteptarea planului din partea persoanelor responsabile, ma voi adresa deopotriva Ministerului Sanatatii pentru alocarea unui numar suplimentar de vaccinuri si Ministerului Economiei pentru o compensatia atat de necesara operatorilor economici distrusi financiar de restrictii si inchideri obligatorii”, a scris Alin Nica pe Facebook.

Alin Nica s-a pozitionat impotriva carantinarii municipiului Timisoara, in timp ce primarul Dominic Fritz a sustinut carantinarea atat a Timisoarei cat si a intregului judet Timis.

Sambata, CJSU a votat cu 30 de voturi pentru, patru impatriva si patru abtineri, decizia de carantinare a Timisoarei si a comunelor periurbane incepand cu data de 8 martie, ora 00.00.

Exit mobile version