Opinia Timisoarei

Alin Nica anunta ca va candida la presedintia CJ Timis din partea unui proiect de dreapta, indiferent de deciziile luate la Bucuresti de conducerea centrala a PNL

TIMISOARA. Alin Nica, liderul PNL Timis, a anuntat ca va candida pentru un nou mandat la presedintia Consiliului Judetean din partea unui proiect de dreapta, fara a numi acest proiect. El a expus si motivele pentru care vrea sa faca acest lucru, desi conform unor surse, conducerea centrala a PNL ar fi decis deja sa sustina un candidat din partea PSD la presedintia CJ Timis, in timp ce social-democratii vor sustine candidatul PNL la Primaria Timisoara.

CITESTE SI: Le-au spart masinile traficantilor, pentru ca au refuzat sa le deschida. Perchezitii la contrabandistii de tigari din Timisoara. Foto si video

Intrebat daca s-a decis sa candideze la un nou mandat de presedinte al Consiliului Judetean Timis, indiferent de decizia conducerii nationale a PNL, Alin Nica a confirmat ca va candida din partea unui proiect de dreapta.

Da. Timisoara si Timisul au nevoie in continuare de un proiect de dreapta, eu voi face parte din acest proiect de deapta si pe mai departe. Am o datorie fata de cei 105.000 locuitori ai judetului care si-au pus increderea si sperantele in mine de a cotinua realizarile si proiectele incepute in acest mandat si as putea sa dau multe motive pentru care am curajul sa candidez din nou si sa cer increderea locuitorilor judetului Timis”, a declarat Alin Nica.

Liderul CJ Timis mai este de parere ca spiritul Timisoarei si timisorenii ”nu pot fi obiecte tranzactionate”, dupa ce, spune el, ar fi aflat ca judetul Timis ar fi fost dat la schimb de conducerea centrala a PNL pentru ca acest partid sa aiba candidat la Sectorul 1 al Capitalei.

Legat de discutiile vehiculate cum ca Timisul ar fi fost dat la schimb cu Sectorul 1 vreau sa spun ca spiritul Timisoarei si timisorenii nu pot fi obiecte tranzactionate fie ele si politic, timisorenii nu pot fi vanduti la bucata. si daca aceste lucruri s-au intamplat e un lucru grav si ar intina memoria miilor de timisoreni care s-au luptat in 1989 pentru ca Romania sa aiba sansa la o politica cinstita”, a mai adaugat Alin Nica.

Alin Nica se afla la primul sau mandat de presedinte al Consiliului Judetean Timis, dupa ce patru mandate a fost primar al comunei Dudestii Noi din judetul Timis.

Luni seara, liderii coalitiei de guvernare au decis, conform unor surse din randul celor doua partide, ca PNL sa sustina un candidat din partea PSD pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis, in timp ce PSD va sustine candidatul PNL la Primaria Timisoara, la alegerile din 9 iunie 2024.

Exit mobile version