Opinia Timisoarei

Alin Nica: Am facut 3 sondaje, in toate Nicolae Robu a fost pe primul loc pentru Primaria Timisoara

TIMISOARA. Presedintele PNL Timis anunta ca in toate sondajele facute de liberali, intentia de vot a timisorenilor s-ar indreapta spre fostul edil pentru Primaria Timisoara.

Alin Nica precizeaza ca decizia finala a PNL pentru stabilirea candidatului va fi luata la inceputul anului viitor, insa nu vede o alta varianta deocamdata. Singura situatie care ar putea da peste cap datele electorale actuale, spune el, ar fi ca „Dominic Fritz sa se dea peste cap si, din Cenusareasa administratiei romanesti, sa devina un expert in management administrativ„.

Categoric, PNL Timis are prima sansa in ochii electoratului in sondajele de opinie. Am facut 3 sondaje, ultimul in iunie-iulie anul acesta, iar lucrurile sunt constante. Mai e un an, intr-un an se pot intampla multe. Se poate da Dominic Fritz peste cap si, din Cenusareasa administratie romanesti, sa devina un expert in management administrativ.
Cred ca a trecut vremea experimentelor dureroase pentru Timisoara, timisorenii au simtit pe pielea lor ce inseamna frigul, mizerie, oportunitati ratate, pot sa mai amintesc TVA-ul pe Colterm, banii neatrasi din finantari europene pe care primaria i-a lasat sa treaca pe langa ei.
Timisorenii, sunt convins ca vor alege mult mai inteligent si mai aplicat, si nu la furie, cum au facut-o in 2020, ci tinand cont de comparatie, intre rezultatele administrative inainte de 2020 si ce s-a intamplat in perioada scursa la alegerile locale. Cred ca PNL va castiga Primaria Timisioara, CJT si majoritatea primariilor din judet„, spune Alin Nica liderul PNL Timis.

Seful liberalilor din Timis mai spune ca numele celui care va fi aruncat in lupta pentru Primaria Timisoara va fi batut in cuie la inceputul anului viitor.

In cele 3 sondaje, domnul Robu a fost pe primul loc, fara exceptie.
Am inclus in sondaje si alti liberali, dar procentele colegilor nu au fost de natura sa reprezinte o varianta viabila, cel putin pana acum. Vom mai face sondaje pentru ca decizia finala pentru stabilirea candidatului se va lua undeva la inceputul anului viitor. Si exista sanse ca cineva din PNL sa creasca, dar e egala cu sansa ca Dominic sa se transforme intr-un guru al administratie publice.

Atata timp cat un mebru PNL are sansa de a castiga Primaria, eu sunt foarte multumit. Iar faptul ca cetatenii Timisoarei se indreapta din nou catre PNL si isi pun sperantele in dl. Robu, arata ca e calea corecta de abordat a PNL. Nu vom lua o decizie politica de a forta un candidat, altul decat doresc timisorenii.
Va asigur ca dl. Robu a invatat din acea experienta. Fiecare dintre noi trebuie sa dam cu capul de pragul de sus pentru a vedea unele greseli. Intotdeauna la locale conteaza omul.
Vor vota candidatul, iar candidatul fiind de la PNL, oamenii vor dori sa ii dea si echipa in Consiliul Local si contrapartida in Consiliul Judetean. Pentru ca niciodata in acesti 3 ani de zile Timisul nu a avut aceeasi echipa, la CLT si CJT. Acesti doi factori de decizie s-au anulat in multe proiecte„, a precizat Nica.

Liderul PNL Timis crede ca Nicolae Robu a invatat din propriile greseli.

Sa stiti ca l-am vazut schimbat, mai umil. L-am vazut mai umil in sensul ca nu a mai repetat acele greseli pe care le-a facut in trecut si fata de mine, dar mai ales fata de cetateni. DL. Robu stie cand se anunta candidatii, cand se iau deciziile formale. Deci e constient cu privire la pasii pe care trebuie sa ii urmam„, a mai spus presedintele liberalilor timiseni.

Cat priveste ambitiile politice ale lui Alin Nica, liderul PNL Timis vrea sa continue la sefia Consiliului Judetean.

Nu e adevarat, nu am spus niciodata ca am un alt obiectiv decat acela de a continua la CJT si a duce proiectele la bun sfarsit. E o dorinta a adversarilor politici, poate, sa ma scoata de pe aceasta traiectorie. Reiterez aceasta declaratie. Tinta mea e sa continui ce am inceput la CJT si sa incep alte obiective noi. Tinta mea e sa impimam viziunea mea si a echipei mele judetului Timis, iar, pentru ca acest lucru sa se intample, e nevoie de mai mult de un mandat. E valabil si pentru un primar, dar si la CJT. Un mandat pentru un primar e insuficient sa isi puna amprenta asupra lucrurilor, 2 sunt necesare, 3 sunt suficiente si 4 prea multe. Imi pastrez aceasta afirmatie. Dupa al 4-lea mandat la primaria Dudestii Noi, m-am gandit ca trebuie sa schimb ceva, si asa voi face si aici„, a declarat Alin Nica.

Exit mobile version