Opinia Timisoarei

Alfred Simonis: Dominic Fritz e un primar total depasit de situatie. Somez Guvernul Citu sa sprijine Timisoara in problema Colterm

TIMISOARA. Deputatul social – democrat, Alfred Simonis, presedinte al PSD Timis, a transmis un mesaj catre Guvernul condus de Florin Citu sa ajute Timisoara in problema Colterm, societatea de termoficare din Timisoara care recent a fost amendata cu aproximativ 21 milioane de euro pentru ca nu a cumparat la termen certificatele de poluare.

Este o atitudine sfidatoare. Citu, Orban, Barna nu a dat doi bani pe timiseni. Au uitat ca USR au castigat Primaria Timisoara si CJ si nu au facut nimic pentru ceea ce merita Timisoara pentru ca Timisoara contribuie la bugetul national, este pe locul 2 dupa Bucuresti. Somez guvernul Citu, parlamentarii de Timis, sa ia masurile necesare pentru a sprijini orasul pentru ca acest guvern are obligatia de a sprijini un oras ca Timisoara”, a declarat Alfred Simonis.

Simonis este de parere ca actualul primar al Timisoarei, Dominic Fritz, este ”total depasit” de situatie.

Avem un primar total depasit. Nu mai are nicio legatura cu candidatul Dominic Fritz care trezea la 3 dimineata sa dea solutii. Este un personaj timorat, se plange in permanenta de greaua mostenire, se lamenteaza, dar nu vine cu solutii”, a declarat Simonis.

Parlamentarul a atras atentia ca furnizorii vor pune sechestru pe bunurile Colterm pentru a-și recupera datoriile.

Ne intrebam daca nu cumva cei implicati, cei din administratiile Timisoarei, sa fie suspectati daca nu de abuz, macar de neglijenta in serviciu. S-ar putea ca aceasta incompetenta a administratiei Fritz sa aiba consecinte penale. (…) M-a frapat discrepanța dintre Nica și Fritz de parca nu ar fi in alianta. Daca ar pleca Fritz si Nica, m-ar inspaimanta sa conduca CJT Alexandru Proteasa iar Primaria Timisoara – Ruben Latcau”, a declarat Simonis.

Societatea de termoficare Colterm a fost amendata cu aproximativ 21 milioane de euro pentru ca nu a cumparat certificate CO2 pana la 30 aprilie, asa cum cere legea.

Exit mobile version