Opinia Timisoarei

Alexandru Krepelka de la Opinia Timisoarei castigator la openul Super Rally 2011!

Adrenalina, scratait de roti si un spectacol automobilistic de zile mari. De asta au avut parte locuitorii din Timisoara, Lugoj, Deva, Orastie si Geoagiu Bai.

Un maraton pe patru roti a avut loc sambata dupa amiaza in Timis si Hunedoara, in probele speciale de la Super Rally 2011. Pilotii s-au prezentat bine la aceste probe, scrasnetul de roti si fumul scos de cauciucurile incinse incantand publicul.

La festivitatea de premiere, Opinia Timisoarei, care a avut patru echipaje la start a reusit o performanta foarte buna: locul 1 la Open prin Alexandru Krepelka si locul trei pe echipe, in conditiile in care pilotul Krepelka a fost la debut sub culorile echipei Opiniei Timisoarei.

O evolutie foarte buna a avut si echipajul format din Ciprian Voin (pilot) si Dan Dutu (copilot), care aflat la debut in cursele de raliu, a reusit sa ocupe locul II la clasa a 3-a. Vice-campionii acestei clase au reprezentat si ei echipa Opinia Timisoarei Rally Team.

Campionatul Judetean de Automobilism va continua la Buzias, acolo unde soferii isi vor arata din nou maiestria intr-ale sofatului.

Foto: Dariana Dragos

Exit mobile version