Opinia Timisoarei

Alexandru Krepelka, cel mai rapid pe macadamul de la Dinias! VEZI aici rezultatele de la Grand Prix Timis 2012

Automobilistii timiseni au schimbat gumele in acest week-end pentru a intra si a face spectacol pe macadamul de la Dinias, in cadrul etapei inaugurale a Campionatului National de Auto Rally Cross 2012.

O etapa castigata de Alexandru Krepelka, cel care a stabilit cel mai bun timp. Acest lucru s-a intamplat si pentru ca pilotul a profitat din plin de faptul ca doi dintre pilotii care ar fi putut sa-l invinga Sergiu Tirla si Adrian Marcovici nu au mai punctat in mansa a doua a concursului.

23 de concurenti au luat parte la start, iar batalia cea mai importanta a curesei de pe macadamul de la Dinias a fost la clasele seniorilor, unde de altfel au si fost cei mai multi participanti. Dupa cateva ore de spectacol total, Krepelka a scos cel mai bun timp: 2.39.27, adjudecandu-si astfel raliul.

Timpul lui Krepelka a fost urmat de cel al lui Armond Kozak care a scos 2.43.68, in vreme ce al treilea timp al competitiei i-a revenit lui Adrian Marcovici care a reusit sa parcurga circuitul de la Dinias in 2 minute 44 de secunde si 89 de sutimi. Evenimentul a  fost organizat si datorita primarului din Sanmihaiu Roman Viorel Bara.

VEZI clasamentele pe fiecare clasa in parte si mai multe galerii foto de la raliu

 

Exit mobile version