Opinia Timisoarei

Alexandru Gabriel Fogarassy are doar 14 ani, a disparut de acasa, si e de negasit! Cine il vede este rugat sa anunte Politia!

TIMISOARA. Politistii il cauta pe Alexandru Gabriel Fogarassy, un tanar de 14 ani din Timisoara care a disparut de acasa de trei zile si acum este de negasit. S-a certat cu mama sa, dupa care a plecat de acasa si nu s-a mai intors pana astazi.

Luni seara, in jurul orei 21.30, Alexandru Gabriel Fogarassy din Timisoara a avut o cearta cu mama sa  legata de situatia scolara. Motivand ca pleaca sa duca un CD unui vecin, tanarul de 14 ani a plecat de acasa, fara sa isi ia cu el haine groase ori documente de identitate. Nu s-a mai intors.

Semnalmentele tanarului sunt: inaltime 1,70cm, 62 kg, corpolenta atletica, par negru, tuns normal, cu carare spre dreapta, ochi negri si a fost imbracat cu pantaloni tip blue-jeans, de culoare neagra, bluza cu gluga, de culoare verde, tricou de culoare neagra, adidasi de culoare alba cu negru, marimea 43 .

Politistii fac apel la oricine poate oferi detalii cu privire la persoana disparuta sa apeleze Serviciul 112 sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie.

Exit mobile version