Opinia Timisoarei

Alexandra Stan, mai frumoasa decat Shakira? Romanca a eclipsat-o pe faimoasa Shakira la un eveniment muzical in Spania

Alexandra Stan face furori pe unde merge. In weekendul trecut, romanca a participat la un festival de muzica in Spania, unde a fost mai admirata chiar si decat Shakira. Vezi ce a purtat Alexandra!

foto: Hepta

Cantareata romanca si-a facut aparitia imbracata intr-o tinuta extrem de sexy, atragand valuri de admiratori. Prin vestimentatia ei, artista a eclipsat-o pe faimoasa Shakira, care a venit imbracata intr-o pereche de pantaloni negri si un maiou de dantela.

Frumoasa Alexandra Stan a reusit sa le ia ochii celor prezenti la Festivalul ”40 Principales Awards”, din Spania.

Artista noastra i-a lasat pe spanioli cu gura casata cand si-a facut aparitia imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti, din jeans, pe care avea imprimat setagul Americii, o bustiera exterm de sexy si incaltata cu o pereche de botine super inalte. In a doua parte a serii, frumoasa blonda s-a schimbat intr-o rochie scurta, cu umerii cazuti, batuta cu paiete aurii.

Alexandra a facut astfel furori pe covorul rosu, luandu-i fata Shakirei, care s-a prezentat la eveniment imbracata cu o pereche de pantaloni negri, mulati, si un maiou din dantela, tinuta care nu ii punea deloc silueta in evidenta.

Exit mobile version