Opinia Timisoarei

Alexandra Stan, acuzata de plagiat? O piesa a cantaretei pare inspirata din cea a rapperilor de la M&G! Asculta-le pe amandoua!

Un nou scandal izbucneste in lumea muzicala. Alexandra Stan este acuzata ca a plagiat o melodie, inspirandu-se dintr-o piesa ce apartine rapperilor de la M&G.

Ajunsa printre cele mai de succes produse muzicale romanesti, la mare concurenta cu Inna, Alexandra Stan a intrat la mijloc intr-un scandal declansat de fanii trupei de rap M&G. Acestia sustin ca piesa blondei “One Million” e inspirata din refrenul “Milioane” al favoritilor lor.

Discutia a pornit de la cateva forumuri muzicale de pe internet si a ajuns si la urechile celor doi componenti ai trupei M&G, una dintre cele mai vechi formatii rap autohtone (infiintata in 1993): Mari si Co.G.

“Am aflat asta de la fani. Ce sa zic, da, parere personala, nu-i o coincidenta muzicala, imi suna ca o adaptare a melodiei noastre, cel putin partea instrumentala. Nu ne intereseaza scandalul, nu e genul nostru, dar nu pot sa nu remarc faptul ca refrenele sunt aproape identice, cu toate ca stilurile sunt diferite”, ne-a marturisit Gabriel Cordeanu, alias Co.G.

“Alexandra e o tipa foarte populara si vad ca piesa asta, in interpretarea ei, are cam un milion de vizionari pe YouTube, asa ca nu putem decat sa-i multumim. Asta inseamna ca avem valoare. in plus, e loc pentru toti pe piata. Totusi, vreau sa mentionez ca noi am inceput promovarea pe internet a piesei noastre cu patru luni mai devreme decat ea”, a mai spus rapperul. Reprezentantii Alexandrei Stan au refuzat sa faca orice fel de declaratii legate de acest subiect.

Exit mobile version