Opinia Timisoarei

Alexa arata cu degetul catre Fritz: Poli Timisoara nu e interesanta doar in campania electorala. Ajutati acest brand!

TIMISOARA. Divizionara secunda Politehnica Timisoara a oficializat astazi despartirea de antrenorul Dan Alexa. Tehnicianul ar fi putut ramane manager, dar doreste in continuare sa fie pe banca, chiar daca in alta parte.

CITESTE SI: Dan Alexa nu mai este antrenorul Politehnicii Timisoara. ‘Chirurgul’ va pleca probabil la Resita, iar echipa suporterilor cauta tehnician 

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca in campania electorala Dominic Fritz l-a cautat pe Alexa, a fost la discutii cu reprezentantii clubului de fotbal Politehnica si a promis marea cu sarea. Doar ca, dupa ce a devenit primar, Dominic Fritz a uitat repede de discutiile cu alb-violetii. Alexa a vorbit despre acest subiect si in trecut si a tras din nou un semnal de alarma.

CITESTE SI: Antrenorul lui Poli Timisoara, Dan Alexa, despre cum ajuta autoritatile echipa: Nica se tine de cuvant, Fritz doar a promis

‘Am hotarat sa plec pentru sa sunt foarte implicat sentimental si era greu sa reusesc in perioada asta. E un moment in care Poli trebuie sa creasca, am mare incredere in toti oamenii care sunt aici. Sunt oameni care o fac voluntar, Poli are nevoie de sprijin. Si aici vreau sa trag un semnal de alarma: poate prin plecarea mea, Dominic Fritz, caci am inteles ca l-au deranjat foarte mult acele declaratii, se va apropia mai mult de Poli. Imi doresc ca oficialitatile sa realizeze ca Poli nu e interesanta doar in campania electorala, Poli e interesanta pentru toată lumea din aceasta zona. Este un brand si e greu fara ei. Ei (n.r. reprezentantii Druckeriei) au dus-o ani de zile, practic Poli exista in momentul de fata si in mare parte datorita lor’, a spus Alexa la despartire.

Chiar daca a avut unul din cele mai mici bugete din Liga 2, Poli a ajuns in play-off si a incheiat sezonul pe locul 6, cea mai buna pozitionare din ultimii ani. Echipa alb-violeta a reusit pentru al treilea an la rand sa fie cea mai bine clasata formatie din intreg Banatul.

Exit mobile version